Hem och trädgård online

Det är absolut inga som helst problem att hitta sidor som handlar om inredning eller trädgård. Ibland handlar de om både och, vilket ju får anses vara en vinstlott för den entusiastiske.

Det spelar egentligen ingen roll vilken typ av trädgård man själv har, eller vilken nivå man är på när det gäller skötsel av blommor och blader. Utbudet av information är ungefär lika stort och brett som när det gäller att spela på www.online-kasinon.se

Eftersom det finns så otroligt många trädgårdsbloggar, magasin, tidningar och appar som handlar om trädgård kan det vara svårt att välja vilka man bör följa. Det finns egentligen inget rätt och fel här; man får helt enkelt välja ut de man tror kan vara till nytta för ens eget påtande, alternativt bara läsa för nöjes skull.

Vi vill ändå göra ett försök att förenkla din trädgårdsvardag, genom att lista några favoriter:

  • Leva & Bo

En livsstilstidning som går att läsa både online och i fysisk form. Här får du allt från hemma-hos reportage till trendspaningar och gör-det-själv-tips under kategorierna inredning, trädgård, hemma hos, för hemmet och fest. Det finns till och med onlinebutik.

  • Ulriksdals Trädgård (rappne.se), av Bosse Rappne.

Besök vackra Ulriksdals slottspark online och få en känsla av denna fantastiska miljö och inspirationskälla, som har rötter ända tillbaka till 1600-talet. Stor kompetens och brett sortiment beskriver denna blogg, som är en rik källa att ösa ur för såväl hem som trädgård.

  • Zetas Trädgård, av Victoria Skoglund

Skoglund arbetar som trädgårdsmästare, krönikör och författare och syns ganska ofta på tv. Hon driver Zetas Trädgård utanför Stockholm och delar frikostigt med sig av vackra bilder, tips och råd om allt vad gäller trädgårdsskötsel.

  • Luna Eks Trädgårdsblogg, av Luna Ek

Luna är trädgårdsdesignern med feng shui i fokus när hon ritar en blivande trädgård. Balans, flöde, trivsel och harmoni samt förståelse för natur och ljus är några av de saker hon bloggar om.